Mobilt Bredband – Välj rätt!

Hallon Mobilt bredband

Rabatt första månaderna!

Månadsvis

Ingen bindningstid

från 44 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Chili Mobilt Bredband


Månadsvis

Ingen bindningstid

från 349 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Tre Mobilt bredband

Snabbt nät! Stora surfmängder! Brett sortiment!

Månadsvis

Ingen bindningstid

från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Tele2 Mobilt bredband

Snabbt! Enkel uppgradering! Bra täckning!

Månadsvis

Ingen bindningstid

från 299 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Med ett mobilt bredband kan du surfa fast du inte har tillgång till wifi eller annan uppkoppling. Det ger en frihet som du verkligen kan använda dig av när du skall arbeta eller bara använda din dator, laptop eller surfplatta. Det är enkelt att komma igång och med ett abonnemang för mobilt bredband så betalar du en låg månadskostnad för att kunna surfa på Internet med höga hastigheter.

Mobilt bredband abonnemang

Mobilt bredband finns som kontantkort och abonnemang. Du får ofta större surfmängd och ett lägre pris då du signar dig för att abonnemang. Mobila bredband levereras av flera mobiloperatörer och de har bra täckning samt snabba hastigheter! Surfmängden skiljer sig åt mellan de olika operatörerna samt även prisbilden på abonnemangen.

Mobilt bredband abonnemang

Operatörer mobilt bredband

Hallon mobilt bredband

Hallon är den mobiloperatör som växer så det knakar just nu både vad gäller mobiltelefoni men även mobilt bredband! De har ofta mycket bra erbjudande vad gäller både surfmängder och priser. Du kan skaffa mobilt bredband i flera storlekar hos Hallon. De har bredband ända upp till 200 GB per månad vad gäller surfmängd. Bäst pris och bra service!

Halebop mobilt bredband

Halebop ägs av Telia och har på det viset bra täckning över hela landet. Du kan skaffa mobilt bredband med eller utan surfplattor hos Halebop. De har just nu en storlek på abonnemang och du får då 25 GB per månad att surfa. Bra täckning, stort sortiment och god service!

Tre mobilt bredband

Tre har alltid satsat på surfmängder till sina kunder och har även gjort detta vad gäller mobilt bredband. De har surfmängder ända upp till 500 GB per månad. Höga hastigheter och bra täckning samt ett brett sortiment vad gäller mobiltelefoner, surfplattor, abonnemang samt god service! Testa Tre när du vill ha bra med surf!

Fibio mobilt bredband

Fibio är en ny mobiloperatör som satsar på nöjda kunder och bra priser både på mobiltelefoni och mobilt bredband. För dig som vill skaffa mobilt bredband genom denna operatör är det bara att välja och vraka bland alla surfmängder från 3 – 200 GB. Med Fibio får du både prisgaranti och täckningsgaranti!

Mobila bredband

Det finns fördel med ett mobilt bredband både för dig som privatperson, men även för företag. Vill du kunna surfa vart du vill med bra hastighet är ett mobilt bredband ett riktigt bra alternativ. Antingen så surfar du med en USB sticka eller så sätter du in ett simkort rätt in i din surfplatta. Det skiljer sig lite åt. Det går i vart fall snabbt och enkelt att komma igång!

Sammanfattning

  • Surfa vart du vill
  • Enkelt att komma igång
  • Bra täckning i hela landet
  • Frihet med snabb uppkoppling
  • Koppla till surfplatta, laptop eller dator

Nu vet du lite mer om mobilt bredband och vad du kan göra med ett abonnemang! Det ger frihet och du kan arbeta eller surfa för nöjes skull med snabb uppkoppling. Passa på att skaffa mobilt bredband för dig eller ditt företag!

Vanliga frågor och svar om mobilt bredband

Finns det kontantkort även för mobilt bredband?

Ja, det finns både kontantkort och abonnemang. Behöver du bara det mobila bredbandet ibland kan det vara fördelaktigt med ett kontantkort. Annars blir det ofta billigare med abonnemang.

Fungerar mobilt bredband lika bra som fast bredband?

Ja, med dagens mobila bredband och utbyggda mobilnät kan vi säga att det fungerar lika bra. Det kan vara att du har allmänt problem med täckningen där du bor med vald operatör som gör att det ibland kan bli problem.

Vilka operatörer har mobilt bredband?

Vi kan bland annat nämna Hallon, Halebop, Tre och Fibio som erbjuder mobila bredband. Läs mer om dessa operatörer inne på vår sajt!

Vilket mobilt bredband är bäst?

Det beror på hur mycket surf du behöver och var i landet du bor. De flesta har bra täckning men det kan variera i olika delar av landet. Operatörerna erbjuder också olika surfmängder till olika pris. Jämför inne på vår sajt för att hitta det bästa mobila bredbandet för dig!

Kan man köpa till en surfplatta när man beställer mobilt bredband?

Ja, du kan även köpa surfplatta tillsammans med ditt mobila bredband bland annat hos Halebop och Tre. Läs mer om dina mobila bredbandsalternativ här!