Djurfoder – Välj rätt djurfoder

Vetzoo Djurfoder

Bra priser! Stort sortiment! Välj själv hur ofta!

Välj själv

Ingen bindningstid

Foderboxen

Få färskfoder levererat till dörren! Fri frakt på beställningar över 500 kronor!

Veckovis

Ingen bindningstid

från 39 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Kattkompaniet


Välj själv

Ingen bindningstid

från 49 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Det finns en katt i vart femte hushåll och en hund i vart sjunde. Man tror att det finns så många som nästan 1,5 miljoner katter och nästan 900 000 hundar. Det är många pälsklingar det. Efter det så kommer andra djur som kaniner, marsvin, fiskar, fåglar, möss och andra mindre vanliga djur som ormar och insekter. Om man är ett husdjur i Sverige så kan man nog säga att de har dragit vinstlotten.

Älskade husdjur

Vi älskar våra husdjur och kryper nästan själva ur skinnet för att de ska ha det bra. Djurfoder är en av de saker vi skämmer bort dem med och det finns nästan ingen gräns för vad vi betalar för att de bara ska få det bästa, det är en miljardindustri. Generellt sett så kan man nog säga att djurfoder har god kvalitet här i Sverige. Det finns självklart undantag, men vi är ganska så upplysta och ger våra djur det som de mår bäst av.

Djurfoder

Det går hur fint som helst att handla djurfodret på nätet och det är det allt fler firmor som erbjuder idag. Och visst är det smidigt om man har många stora hundar att få deras mat på dörren. Så var någonstans handlar man djurfoder på nätet?

Zooplus

Zooplus
I denna nätbutiken hittar man i princip allt som en djurägare kan tänkas behöva till sina fyrbenta favoriter. Att handla allt man behöver för en period fram är både smart och lönsamt här. Fri frakt hem till dörren om man handlar för över 499 kronor och det kan det sannerligen vara värt. Eftersom de nu har ett så brett sortiment så är det inga problem. Det går ju också fint att gå ihop med grannen och köpa tillsammans för att få den förmånen.

Bara det att få det på dörren istället för att släpa själv. Kattägare vet hur tungt kattsand kan vara, och för ägare till stora hundar så är detta ett svårslaget erbjudande. De har också ett trevligt bonusprogram till fasta kunder. Ibland har våra djur behov för specialkost och Zooplus har ett imponerande urval. De erbjuder också ekologiskt foder och det får de en liten stjärna för. I det stora hela så är detta en superbra butik. Har du en god vän som älskar djur. Varför inte ett presentkort så att de kan skämma bort sina favoriter.

Animail

Animail

Här så hittar man det mesta inom djurfoder. Denna butiken som också erbjuder sina kunder att prenumerera på djurfodret vet vad de gör och har gjort det länge. Du bestämmer vilken sort och hur ofta du vill ha det hem till dig. Så smidigt och det är ingen bindningstid som kan ställa till det. Vill man avsluta sin prenumeration är det bara att ge besked om det. Själva säger de att de har störst urval av djurfoder och det kan mycket väl stämma.

Butiken är fullproppad av allt möjligt som en djurägare kan komma att behöva. Och självklart så erbjuder de leverans på dörren, frakten är fri om man handlar över 500 kronor. Det är inga problem att komma upp i den summan, alla vet vi att djurmat kostar och varför inte köpa allt i en smäll. Har man många stora hundar så ät det ju klockrent då en stor säck ofta kostar över det och mer, tung är den också. Animail har funnits sedan 2007 och genom att erbjuda just hemleverans så blev de snabbt väldigt populära. Vid uppstarten gick företagen under namnet Foderbilen. Detta ändrades i 2012 till Animail.

Zoo store

Zoo store

När man landar på Zoo store sin butik sajt så blir man glad och nyfiken. Detta är en ny och riktigt snygg sajt som lanserades i 2017. De har ett brett sortiment till djur, vad sägs om över 10 000 produkter att välja mellan. Urvalet av djurmat är bra och är Zoo store är riktigt stora på tillbehör. Massor av roliga och nyttiga saker och böcker för alla som älskar djur. Med bas i vackra Gränna så hoppas vi att de får en flygande start för detta ser verkligen bra ut. Fri frakt hem vid handel över 500 kr. Det går nog inte att ha en djurfoder butik på nätet idag och inte erbjuda just hemleverans.

Bitiba

bitiba

Vi tittar lite närmare på Bitiba, en butik som har valt att koncentrera sig på hund och kattfoder. Prismässigt så ligger det på samma som de andra och ett brett och bra urval gör att de står sig i konkurrensen. Bitiba satsar också på hemleverans och den är gratis vid handel över 599 kr. Om Bitiba har ett lager i Sverige framgår inte av sajten, så då må vi utgå från att varorna skickas från Tyskland eftersom detta är ett tyskt företag. De har filialer i många länder och är riktigt stora på djurfoder. Ett plus för deras fyndhörna.

Vi är många som verkligen älskar våra djur och det är inte alls konstigt! Personligen har jag en hund som är som en del av vår familj! Han är bland det bästa som finns! Vi vill självklart handla bra produkter till honom. Djurfoder är en viktig del för att han skall må så bra som det bara går! Rätt djurfoder är en del alla djurs välmående! Skaffa rätt djurfoder här!

 

Vanliga frågor och svar om prenumeration på djurfoder

Kan man prenumerera på djurfoder?

Ja, det finns en del tjänster online där du kan prenumerera på djurfoder för diverse husdjur. Vi går igenom några av de bästa inne på vår sajt!

Var hittar jag ett brett sortiment på djurfoder som jag kan prenumerera på?

Zooplus har ett mycket brett sortiment av djurfoder och även specialkost om det behövs. Läs mer om Zooplus och vad de och andra tjänster erbjuder!

Kan man få hemleverans på djurfoder?

Ja, bland annat Animail erbjuder hemleverans när du köper eller prenumererar på djurfoder. Läs mer om Animail och andra tjänster inne på vår sajt.

Vilka webbutiker online har både djurfoder och tillbehör?

De flesta webbutiker för djur har båda och vi kan bland annat nämna Zoo store som ett av många alternativ.

Var hittar jag både hund- och kattfoder?

En nischad butik för just hund- och kattfoder är bland annat Bitiba. Läs mer om företaget Bitiba och andra bra alternativ här.