Abonnemang och prenumerationer för gravida

ICA Gravidförsäkring

Gratis grundskydd! Bra innehåll! Gäller från v22!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Wype Tidningar Online

Prova 1 månad gratis

Månadsvis

Ingen bindningstid

Readly

Prova 6 veckor fritt!

Månadsvis

Ingen bindningstid
0 (119) kr
LÄS MER & BESTÄLL

Viaplay

Prova gratis i 2 veckor! Stort utbud! Sport! Barn! Serier! Filmer!

Månadsvis

Ingen bindningstid
0 (149) kr
LÄS MER & BESTÄLL

För alla kvinnor är graviditeten en tid fylld av känslor man trodde inte fanns. Kroppen förändrar sig i takt med att barnet växer i magen och hormoner i kroppen gör att humöret kan växla ganska så fort. Från glad ena sekunden till ledsen andra, samtidigt som man har tusen frågor uppe i huvudet. Men oftast är det en härlig känsla och glädjen är stor inte bara för mor men också för far.

Trygg graviditet

En graviditet kan vara väldigt olik en annan och även om en kvinna kanske har barn från förut så kan det med en ny graviditet vara helt annorlunda. Oavsett om en kvinna väntar barn första gången eller har erfarenhet från förut så är det helt normalt att ligga i planerings modus på heltid, för det är mycket som måste på plats innan barnet kommer. kanske kan man unna sig lite extra i dessa tider för att underlätta graviditeten? Vi tittar närmare på vad som finns för de som väntar och den närmaste tiden efter födsel.

Abonnemang och prenumerationer för gravida

Prenumerera på ett gravid magasin

Det finns många tidningar som tar sig an temat graviditet och detta med att bli förälder. Tidningarna är fyllda med tips och råd och massor med bra artiklar som både kan roa och ge svar till väntande mammor och pappor. För det är många frågor som man vill ha svar på och en tidning är ett bra sätt att få hjälp. De är fyllda med tips och råd av experter och av andra mammor. Sedan så är det trevligt med ett avbrott i vardagen.

Känna igen sig som gravid

Detta med att känna igen sig i det man läser, och som man kanske var lite orolig för, kan vara bra och inte minst lugnande. Sedan så kan det inte nämnas tillräckligt många gånger att de sista månaderna i en graviditet kan vara nog så tung. Då är det toppen att få tidningen direkt i brevlådan. Några tidningar som tar upp graviditeten och detta med att vara förälder på ett fint sätt är  …

  • Vi föräldrar gravid, Bonniers förlag, 5 nummer /år
  • Mama, Bonniers förlag, 11 nummer/år
  • Parents, engelsk tidning 12 nummer/år

Kom igång med en prenumeration på ett enkelt sätt här med oss

Barnboxar, en smart prenumeration

I väntans tider så försöker man att planera så gott man kan för den tiden som kommer efter att barnet är född. Men det är inte lätt att tänka på precis allt, och med stor sannolikhet så kommer man i olika situationer att önska att man hade det som man kanske glömt att köpa. Barnboxar är ett smart alternativ och kan verkligen underlätta i vardagen.

Och inte minst spännande att få. De kan innehålla praktiska saker som haklappar, bitleksaker, nappar, flaskor, kläder och med mera för att nämna några. Det är som lilla julafton varje gång paketet kommer och lika välkommet varje gång. Inte alla är klar över att abonnemang som detta finns och därför slår vi ett slag för det här hos oss.

rekostart.se

rekostart.se

Det blir allt viktigare både för barn och vuxna att tänka på att produkter håller måttet när det kommer till miljö och kemikalier. Rekostart får en liten extra stjärna av oss och deras barnboxar är borde göra de flesta varm i hjärtat. Innehållet i boxen kan vara allt från snuttefiltar till flaskor och naturliga krämer bra till en röd bebisrumpa. Det märks att det ligger massor med bra tänk bakom denna boxen. Lika trevlig att abonnera på själv som att ge bort till någon som väntar.

underbarabarnboxen.se

underbarabarnboxen.se

Detta är en box full med överraskningar och nyheter för de allra minsta. Fyra boxar i varje abonnemang efter ålder som man väljer själv. Innehållet i boxen är till glädje för liten som stor och kommer att rädda många stunder både för barn och vuxen. Det är en underbar barnbox och det är lov att unna sig lite komfort i tiden som ny förälder. Boxarna kan innehålla till exempel mjuka sockar eller haklappar. Kanske en body eller en söt bok. Riktigt fina produkter som kommer att hjälpa många föräldrar ur en knipa. Och även denna boxen är en fin present.

Glöm inte vitaminerna

Under en graviditet är det viktigt att få i sig de vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Det allra mesta får man i sig via maten man äter. Men en vitamin som kvinnor rekommenderas att ta är folsyra eller folat som det också heter. Folat finns i till exempel bönor och linser. Det är också bra att äta frukt grönsaker. Men oftast är det svårt att få i sig den mängd som krävs på naturlig väg och då är ett tillskott bra. Folat hjälper på att minska risken för ryggmärgsbråck på barnet i magen som i sin tur kan leda till missfall.

VitaminManager

vitaminmanager.com kan man prenumerera på vitaminerna, och man behöver inte vara rädd för att de ska ta slut under en graviditet. Folat är också bra att ta om man planerar att bli gravid. Då för att förebygga och öka halterna av folat i kroppen eftersom risken är alltid störst i början av en graviditet.

En prenumeration är också en uppskattad present att ge bort. Här listar vi tips på prenumerationer att ge bort till exempel på babyshower.

Det finns många fina och smarta abonnemang och prenumerationer för gravida och dessa skall du absolut utnyttja när du är gravid med ditt barn. Du får ofta fina erbjudande och specialpriser på många produkter och tjänster både för dig som mamma och även för ditt barn. Passa på och lycka till med din graviditet!

Vanliga frågor och svar om abonnemang och prenumerationer för gravida

Vilka tidningar om graviditet är bra att prenumerera på?

Det finns flera bra tidningar för gravida och föräldrar. Exempelvis kan du prenumerera på Vi föräldrar gravid, Mama och Parents.

Finns det några prenumerationsboxar för gravida och föräldrar?

Ja, Rekostart är en box med innehåll för de små barnen med snuttefiltar, flaskor och krämer för blöjbarn. En annan är Underbarabarnboxen som kan följa med barnet i de olika åldrarna med böcker, sockar, haklappar med mera.

Kan man prenumerera på vitaminer för gravida?

Ja, bland annat VitaminManager kan du prenumerera på olika vitaminer som kan vara viktiga under graviditeten.

Var hittar jag bra gravidförsäkringar?

Vi har samlat några av de bästa graviditetsförsäkringar här. Du hittar bland annat ICA gravidförsäkring.

Vad finns det för bra abonnemang om man är gravid?

Förutom fysiska tidningar, prenumerationsboxar och gravidförsäkringar kan du på vår sajt även hitta bra abonnemang på onlinetidningar och film- och seriekanaler som Viaplay och Hayu.